lauantai 18. maaliskuuta 2017

JonSukkaa ja pystyraitaa

Pitkästä aikaa saa julkaista jotain valmista! Viikot vaan vierii ja pian meidän pienimmäinenkin on jo puoli vuotias! :O Parit sukat on valmistunut ja neuloosi tuntuu taas löytävän uomiaan.


Innostuin JonSukkien mallista. Ohjetta oli kiva seurata ja sukat valmistui nopeasti. Seuraavissa voisi jo vähän sooloillakin, kunhan kiva idea säilyy!


Lanka: 7 veljestä musta, valkoinen ja punainen
Puikot: 3,5mm
Menekki: 166g, koko n. 39

Mielessä vilisee jo eri värivaihtoehdot ja mallit, myös lapaset täytyy tehdä tällä ohjeella!

Pystyraitasukat lähtee ystävälle. Ystävä oli ostanut lankaa ja pyysi tekemään "jotain". Ja kuulemma saisi olla työsukat, että raskii myös töissä pitää. Kokeilin vaikka mitä mallia, mutta mikään ei innostanut ja päädyin lopulta pystyraitasukkiin. Vähän on ankean harmaat, mutta ainakin siellä töissä luulis menevän ;)


Lanka: 7 veljestä Aapo harmaa ja 7 veljestä raita
Puikot: 3,5mm
Menekki: 101g, koko n. 38.

Raidat ovat 2 silmukan levyisiä ja raitalangan laitoin ns. dominoimaan. Normaalisti naisten sukkiin käytän 12s/puikko, mutta tuo raita "kiristää" sen verran, että näissä on 13s/puikko. Toivottavasti saajalleen mieluiset! Lankaa jäi vielä ja jos niistä ystävän tyttärelle jotain keksisi..

Vinkkinä vielä, vein isommat lapset Hoplopiin ja otin itselle ajanvietettä mukaan. Langat sujahti näppärästi laivan Taxfreen pullokassiin - jokaiselle oma kolonsa ja kulkee kivasti mukana ;)2 kommenttia:

  1. Hienoja sukkia, varsinkin nuo jonsukat. Itelläkin suunnitteilla tehä tuollaiset, on vaan niin vaikea päättää väri tehosteväriksi :)

    VastaaPoista
  2. Niin se aika vaan menee. (: Kiva väriyhdistelmä noissa pystyraitasukissa. Pitäisi itsekin kokeilla tuota pystyraitaa, on ollut niin kivannäköisiä pystyraitasukkia joka paikassa, taitaa olla yksi tämän hetken hittimalleista.

    VastaaPoista

Kiva, kun jätit kommentin!