tiistai 9. toukokuuta 2017

Minä ja ystäväni Singer

Emme siis oikeasti ole ollenkaan ystäviä. En vain tykkää enkä osaa ommella.. Olin heittämässä muutamia omia tirkoopaitoja kierrätykseen ja aattelin sitten kuitenkin kokeilla, kuinka meidän yhteistyö sujuisi..

Lapset saivat kevätpannat! Idean sain netin syövereistä, tokihan näitä isorusettisia pantoja ja pipoja on vaikka millä mallistolla. Helpon ohjeen pantaan löysin Käsityön riemua -blogista. Niin yksinkertainen ja helppo ohje, että tämmöinen tumpelokin sen tajusi! :D Kiitos siis hyvästä ohjeesta sen tekijälle ja julkaisijalle!


Nyt vähän kaduttaa, että menin aikanaan myymään saumurin pois. Se olisi ollut ihan bueno tässä hommassa, mutta ihan ok lopputulos tuli Singerilläkin. Ei me edelleenkään ystäviä olla, mutta ehkäpä jo vähän kavereita ;)


1 kommentti:

  1. Nätti rusettipanta! (: Ja itellä samat fiilikset noitten ompelukoneitten kanssa. Mutta kyllä mie joskus vielä opettelen! Toistaiseksi on kuitenkin semmoinen suhde, että joskus jotain ja sitten taas kaappiin siksi aikaa, että ehtii unohtaa, miksi se on aina siellä kaapissa... Nyt pitäis kyllä yks pöytäliina lyhentää. Apuuva. :D

    VastaaPoista

Kiva, kun jätit kommentin!