maanantai 28. tammikuuta 2019

Pipoa, lapasta, sukkaa, mattoa

Noin, otsikko kertookin jo kaiken oleellisen :D Miten ihmeessä löytäisi ajan pitää blogin ajan tasalla, niin ettei tulisi tämmöisiä megapläjäyksiä.. Noh, nyt ollaan tytön kanssa pitämässä sairastupaa ja muutama pakollinen työjuttu piti hoitaa, niin oli sopivasti kone auki.

Malli: Lissun kotona blogista: The Sweet Alice beanie -pipo
Lanka: Drops Nord
Puikot: 3mm sukkapuikot (15cm) ja pyöröpuikot (40cm)
Kulutus: 80 g

Tämä oli vakaa aikomus olla itselle, mutta kuinkas tänä aamuna kävikään; sinne se lähti eskariin tytön päässä. Noh, hyvä, että äitin tekeleet kelpaa!


Adidas. Tässä kohtaa pitäisi jo osata sanoa ei. Mutta toisaalta, nopeasti nämä valmiiksi tuli. Näissä käytin vähän pienempää kaaviota, kun varsi oli kapea, n. 9v jalkaan sopiva.Malli: Adidas
Lanka: 7 veljestä Aapo ja 7 veljestä valkoinen
Kulutus: 101g, koko n. 35 (11s/puikko)Isännälle koiranlenkityslapaset! Ei se ehkä ihan niin ollu tarkotus, mutta näihin tuli monen monta väsynyttä virhettä.. Ja koska ärsytti, niin ei näitä voinut kellekään muulle antaa. Näkyy ukko pimeässä koiran kanssa!

Malli: Novitan tähtilapaset / Lumihiutalelapaset
Lanka. 7 veljestä ja Novita Hohde heijastinlanka
Kulutus: 86g
Puikot: 3,5mm

Tein lapaset miesten koon mukaan ja lisäsin kämmenen puolelle pari silmukkaa. Tuli miehen käteen sopivat.

Ja kyllä, myös jotain kangaspuista!


Tämän kudoin jo viime kesänä mökillä, mutta vasta nyt otetiin irti puista. Ekaa kertaa harjoittelin kolmella sukkulalla kudontaa.  Kai se tämäkin paikkansa jostain löytää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun jätit kommentin!